PARTSpro

Ons uitgebreide pakket is de sleutel tot uw succes.

Maurin Belgium is het overkoepelende netwerk boven GMS Leuven – Tienen, Claes & Zonen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel. Met 12 vestigingen zijn we de tweede grootste Mercedes-Benz groep in België qua verkoop en grootste qua naverkoop.

Met PARTSpro bieden wij u de mogelijkheid Mercedes-Benz originele onderdelen 24/7 snel en eenvoudig via internet te bestellen, tegen condities die wij samen met u individueel vastleggen.

Surf online door het volledige assortiment, klik en kies. Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd. Volledig gratis en mét terugname van oude onderdelen. Hebt u het product nóg eerder nodig? Wij leggen het klaar aan onze snelbalie. Het bespaart u tijd en geld.

Key Account Managers Mercedes-Benz Maurin Belgium

Onze Parts Advisors en de Key Account Managers van Mercedes-Benz Maurin Belgium staan u graag bij met persoonlijk advies en uitgebreide informatie over Mercedes-Benz Originele onderdelen en services. 

Acties & Events

Webparts actie t.e.m. 31/05/2024

Verhoog uw productiviteit en plaats uw bestellingen online in de B2B Connect webshoptool. Bovendien maakt u per aankoopschijf van € 250,- excl. BTW kans op één van onze mooie prijzen

PARTSpro event - 5/08/2023

Op zaterdag 5 augustus organiseerde we het tweede PARTSpro event in onze vestiging te GMS Tienen. 

Klik door naar de concessie van uw keuze:

Leuven – Tienen

Sint-Truiden – Tongeren

Hasselt – Bree
Lommel – Dilsen-Stokkem

Mechelen – Wemmel

Contactformulier

Wij gaan voor een 5 sterren-service! ★★★★★

Deel uw mening en help ons nog beter presteren!

We doen er alles aan om een uitstekende service aan te bieden. Om te polsen naar uw ervaring, voeren wij op regelmatige basis tevredenheidsenquêtes uit. (https://drivenbymaurin.be/partspro-enquete/) In deze korte online vragenlijst kunt u aangeven wat goed ging en wat eventueel nog beter kan.